[Afisz. Incipit] Wielki Festym Ludowy pod hasłem: Czyżby nareszcie wiosna?. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1955)
Afisz informujący o festynie 12.06.1955 r. na Placu Zebrań Ludowych.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1990.