[Afisz. Incipit] Ogloszenie. Nader liczne przypadki lekcewazenia sobie terminow platnosci rachunkow za gaz, wode i oplat kanalizacyjnych ... / Szmycinski H. - Szmyciński, Heliodor ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o nakazie zapłacenia zaległych rachunków.