Zarządzanie strategiczne i marketingowe w bibliotekach - Nowak, Mariusz (1973- ).; Pioterek, Paweł; Przybysz, Janina; Wyższa Szkoła Bankowa (Poznań). Wydawnictwo (Poznań : Wydaw. Wyższej Szkoły Bankowej, 2004)
Niniejsza publikacja składa się z piętnastu artykułów prezentujących zagadnienia poruszone w trakcie obrad V jubileuszowej konferencji zorganizowanej w dniach 11-12 września 2003 roku, w Poznaniu. Tematem konferencji było "Zarządzanie strategiczne w bibliotece naukowej. Teoria i praktyka".
Bibliogr. s. 163.
Keywords: Biblioteki -- administracja -- Polska -- konferencje; Marketing biblioteczny -- Polska -- konferencje