Otwarte istnienie : teandryczno-triadyczny zarys relacji istnienia i osoby / Stanisław Mycek. - Mycek, Stanisław (1974- )
1. Historyczna retrospektywa. 2. Teologiczna interpretacja i poszerzenie. 3. Triadyczno-teandryczne wymiary istnienia i osoby.