Otwarte istnienie : teandryczno-triadyczny zarys relacji istnienia i osoby - Mycek, Stanisław (1974- ) (2006)
1. Historyczna retrospektywa. 2. Teologiczna interpretacja i poszerzenie. 3. Triadyczno-teandryczne wymiary istnienia i osoby.
Tytuł nagłówkowy.
Keywords: Antropologia teologiczna; Artykuł z pracy zbiorowej