[Afisz. Incipit:] Zespół Teatralny Związku Zaw. Transportowców w Gdyni wystawia ... wesołą komedię p.t. "Małżeństwo Loli" ... ([wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o przedstawieniu w sali Zw. Transportowców w Gdyni przy ul. Czerwonych Kosynierów 31-33. Sztukę wyreżyserował Józef Ladowski.