[Afisz. Incipit] Wesoły czwartek z udziałem Olgi Obarskiej oraz orkiestry K. Turewicza. (Wejherowo : [wydawca nieznany], 1949)
Afisz informującay o zabawie 21.07.1949 r. w Domu Zdrojowym w Jastarni.
Keywords: Jastarnia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.; Druki ulotne