Ex - Libris Constant Govaerts : Goe vaert! / A. - Acket, Désiré (1905-1987) ([wydawca nieznany], 1967)
Płynący po morzu trójmasztowy żaglowiec, przed nim gryf, u dołu napis: Goe vaert! Ex - libris Constant Govaerts. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji.