Exlibris J. m. spoorenberg - Battermann, Johannes (1909-1999).; Spoorenberg, J. M. ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1957)
Lokomotywa na wiadukcie kolejowym, napis u góry: Exlibris, u dołu: J. m. spoorenberg, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf autora i data.
Na odwrocie nazwisko artysty, technika graficzna i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Holandia -- 20 w