Ogłoszenie na podstawie art. 2 i 3 dekretu z dnia 8 sierpnia 1946 r. / Bolesław Ufnal. - Ufnal, Bolesław (Powiatowy Urząd Ziemski, 1946)
Afisz nakazujący złożenie "Aktów Nadania Ziemi" z 30.10.1946 r.