Ulica Długa, przed odbudową, usuwanie gruzów w czynie społecznym 1. V. 1950 [fot.] Kazimierz Lelewicz. - Lelewicz, Kazimierz (1896-1986) (1950)
Przedstawia usuwanie w czynie społecznym gruzów na ul. Długiej, 1 maja 1950 r.