Z Janem Pawłem II - Totus Tuus Jasna Góra 9-10 lipca 2005 r. - SPES (Warszawa). ([Warszawa] : SPES, 2005)
Pamiątka z XIII pielgrzymki Rodziny Radia Maryja na Jasną Górę.
Film dokumentalny.
Miejsce wyd. wg strony wydawcy.
Tyt. z ekranu tytułowego.
Dodatek do "Naszego Dziennika".
Video-CD.
Keywords: Jan Paweł -- II -- (papież ; -- 1920-2005); Radio Maryja; 1901-2000; 1989-2000; 2001-; Pielgrzymki; Sanktuarium MB Częstochowskiej na Jasnej Górze (Częstochowa); Film dokumentalny; Film polski; Rejestracja filmowa