[Ulotka. Incipit:] Co daje roczny abonament do Teatru "Wybrzeże" ... / Teatr Wybrzeże. ([wydawca nieznany], 1963)
Ulotka informująca o sprzedaży rocznego abonamentu dla młodzieży szkolnej i dorosłych.