[Afisz. Incipit] Spółdzielnia Turystyczno-Wypoczynkowa "Gromada" ... organizuje wczasy w najpiękniejszych miescjowościach Gdańskiego Wybrzeża w sezonie 1966 r. ([wydawca nieznany], 1966)
Afisz reklamujący wczasy biura na Szeroka 82/83 w Gdańsku.