Ul. Malczewskiego nr 75 A-77 - Nowaliński, Karol (1935- ). (Gdańsk, 1980)
Przedstawia stare domy przy ul. Malczewskiego nr 75-77 w Gdańsku, ok. 1985 r.
Tyt. ołówkiem na rewersie, data wg przedstawienia i inwentarza.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie