Zachowania seksualne kobiet w zakładach karnych : przegląd wybranych badań / Anna Tulej, Kamil Miszewski. - Tulej, Anna
Typologia zachowań seksualnych w żeńskich zakładach karnych, przemoc seksualna i prostytucja, gwałt w kontekście stanowiska funkcjonariuszy więziennych.