Zachowania seksualne kobiet w zakładach karnych : przegląd wybranych badań - Tulej, Anna.; Miszewski, Kamil (2021)
Typologia zachowań seksualnych w żeńskich zakładach karnych, przemoc seksualna i prostytucja, gwałt w kontekście stanowiska funkcjonariuszy więziennych.
Tytuł nagłówkowy.
Bibliografia na stronach 131-133.
Streszczenie angielskie.