Machina wierności / K. Pankiewicz. - Pankiewicz, Krzysztof (1933-2001) (Teatr Muzyczny w Gdyni, 1972)
Plakat teatralny. Na plakacie konstrukcja złożona z różnych sprzętów. Nazwisko autora przy prawej krawędzi.