[Afisz. Incipit:] Z okazji drugiej rocznicy powstania Ochotn. Rez. Milicji Obywatelskiej ... ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz z programem uroczystości 21.02.1948 r. organizowanej przez Komendę Powiatową ORMO w Elblągu.