Georgius Sebastianus Lubomirski [...]. - Killian, Wolfgang Philipp (1654-1732). ([Niemcy], 1692)
Popiersie 3/4 w prawo, w owalnej profilowanej ramie wspartej na cokole, na którym napis tytułowy.
Miejsce powstania na podstawie działalnosci autora.
Data powstania na podstawie bibliografii.
Katalog portretów osobistości polskich i obcych w Polsce działających, t. 3, L-O
Keywords: Lubomirski, Jerzy Sebastian -- (1616-1667); Marszałek wielki koronny; Hetmani; Grafika polska; Miedzioryt