[Afisz. Incipit] Prezydium Wojewódzkiej Rady Narodowej ... zapraszają na wielki festyn przyjaźni organizowany ... w Ryjewie. ([wydawca nieznany], 1955)
Afisz informujący o festynie przyjaźni polsko-radzieckiej 9.10.1955 roku w Ryjewie.