[Afisz. Incipit] Prezydium Wojewódzkiej Rady Narodowej ... zapraszają na wielki festyn przyjaźni organizowany ... w Ryjewie. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1955)
Afisz informujący o festynie przyjaźni polsko-radzieckiej 9.10.1955 roku w Ryjewie.
Keywords: Towarzystwo Przyjaźni Polsko-Radzieckiej -- 1945-1970 -- druki ulotne; Ryjewo (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.