Geistliches Konzert : zum Besten der Gemeinde-Diakonie. ([s.n.], 1907)
Druk z programem koncertu, który miał miejsce w Lutherkirche zu Langfuhr (kościół luterański w Gdańsku-Wrzeszczu) 3 marca 1907 r.