[Budowa fabryki domów w Tczewie] - Ryczkowski, Marek; Krajowa Agencja Wydawnicza (1974-2004). (Gdańsk : Krajowa Agencja Wydawnicza, 1979)
Przedstawia fabrykę domów w Tczewie w budowie, 1979 r.
Opis pod zdjęciem: Dobiega końca budowa fabryki domów w Tczewie. Na początku przyszłego roku wytwarzać będzie ona 10 tys. izb rocznie.
Tytuł nadany przez katalogującego na podstawie opisu pod zdjęciem i przedstawienia.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Tczew; Tczew (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie