Mecz piłki nożnej o mistrzostwo ZSRR w półfinale Garbarnia - Grom. (Gdynia : [s.n.], 1947)
Afisz inform. o meczu, który miał miejsce na Stadionie Miejskim w Gdyni.
Keywords: Piłka nożna -- Polska -- Gdynia -- 1945-1970 -- druki ulotne; Piłka nożna -- Polska -- Gdynia -- 1945-1970 -- plakaty