[Ulotka. Incipit] Chór męski "Moniuszko" w Gdańsku urządza w niedzielę, 22 kwietnia, na sali Strzelnicy przy "Promenade" pierwszy wieczór pieśni ludowej. ([wydawca nieznany], 1928)
Ulotka informująca o koncercie.