[Ulotka. Incipit] Chór męski "Moniuszko" w Gdańsku urządza w niedzielę, 22 kwietnia, na sali Strzelnicy przy "Promenade" pierwszy wieczór pieśni ludowej. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1928)
Ulotka informująca o koncercie.
Keywords: Chóry -- Polska -- 1900-1945 -- druki ulotne; Chóry; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- druki ulotne; Wolne Miasto Gdańsk (1920-1939); Polska; Druki ulotne -- 1900-1945.; Druki ulotne