Wolontariat szkolny : partnerstwo międzysektorowe i międzyludzkie / Kamil Kabasiński. - Kabasiński, Kamil
Zakres i treść: partnerstwo międzysektorowe szansą dla szkoły i organizacji pozarządowych, wolontariat a wymagania rynku pracy, pedagogiczna rola wolontariatu hospicyjnego, edukacja źródłem nadziei, wolontariat szkolny jako cel strategiczny.