[Afisz. Incipit] Dnia 19 lutego 1949 r. w salach Grand Hotelu Bal Aktorów Państwowego Teatru "Wybrzeże" ... ([wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o imprezie. Wstęp tylko z zaproszeniami, kostiumy mile widziane.