[Afisz. Incipit] Ogłoszenie. Walne zgromadzenie przedstawicieli Gdańskiej Spółdzielni Spożywców ... ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz z treścią uchwały zdromadzenia Gdańskiej Spółdzielni Spożywców, 30.12.1948 r.