Tadeusz Woźniak Ex Libris RS 1972 R. Stryjec. - Stryjec, Ryszard (1932-1997) (1972)
Przedstawia gryfa stojącego na czterech łapach. U góry napis: Tadeusz Woźniak, u dołu: Ex Libris RS 1972. Pod odciskiem płyty ołówkiem autograf aut.