Ex Libris Carlo Chiesa / B. Marszal. - Marschall, Bogusław (1921-1995) ([wydawca nieznany], 1966)
Na tle kurtyny i kolumny aktor, u jego stóp maska teatralna, napis: Ex Libris Carlo Chiesa, pod wyobrażeniem autograf artysty i data.