Wrzeszcz : ulica Grunwaldzka / fot. Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1982)
Przedstawia budynek nr 74 na ulicy Grunwaldzkiej w Gdańsku Wrzeszczu, w którym znajdował się sklep "Moda Polska", 1982 rok.