Ex Libris Zoltan Bognár / Józef Szuszkiewicz. - Szuszkiewicz, Józef (1912-1982) (1970)
Stojąca naga kobieta, trzymająca tabliczkę z napisem: Ex Libris Zoltan Bognár, obok stoi krzesło z paletą i pędzlami. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.