Z Książek Barbary i Czesława Erberów - Nekanda-Trepka, Kazimierz (1918-1988).; Erber, Barbara Katarzyna; Erber, Czesław (1929-2016). (1968)
W ramce tańczące zwierzęta, wokół napis: Z Książek Barbary i Czesława Erberów.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko artysty, symbol techniki graficznej i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1970.