[Afisz teatralny. Incipit:] Kukułka poznańska w swoim niezawodnym programie satyry, poezji, humoru i piosenki ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o spektaklu w dniach 19-21.07.1947 r. Teatr Aktorów Woj. Gdańskiego, Sopot Rokossowskiego 39/41.