[Afisz teatralny. Incipit:] Kukułka poznańska w swoim niezawodnym programie satyry, poezji, humoru i piosenki ... (Gdynia : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o spektaklu w dniach 19-21.07.1947 r. Teatr Aktorów Woj. Gdańskiego, Sopot Rokossowskiego 39/41.
Keywords: Teatr; Teatry -- Polska -- Gdynia -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (woj. pomorskie); Afisz teatralny; Afisze -- 1945-1990.