Liedertexte : zum Unterhaltungsabend am Mittwoch, den 10. Oktober, im Danziger Hof. ([Danzig : s.n., 1911)
Druk z tekstami pieśni na wieczór artystyczny w nieistniejącym gdańskim hotelu Danziger Hof 10 października 1911-1933(?).
Miejsce i rok wyd. ustalono na podstawie katalogu historycznego GD PAN.
Keywords: Hotele -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- druki ulotne; Życie artystyczne -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- źródła; Pieśni niemieckie -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- teksty