Ex Libris Włodzimierza Egiersdorffa E. K. - Kuczyński, Edward (1905-1958) (1953)
Przedstawia w owalnej tarczy herb Poraj pod koroną, z obfitymi labrami, u dołu napis: Ex Libris Włodzimierza Egiersdorffa. Sygn. aut. w obrębie kompoz.