Ex Libris Włodzimierza Egiersdorffa - Kuczyński, Edward (1905-1958).; Egiersdorff, Włodzimierz (1901-1977). ([Toruń, 1953)
Przedstawia w owalnej tarczy herb Poraj pod koroną, z obfitymi labrami, u dołu napis: Ex Libris Włodzimierza Egiersdorffa. Sygn. aut. w obrębie kompoz.
Miejsce wyd. i data wg bibliogr.
Edward Kuczyński (1905-1958) : grafika - ilustracja - ekslibrisy / Jan Kotłowski. - Toruń 1998