Ex Libris Onnt Waaranto - Forsberg, B.; Waaranto, Onnt. ([S. l.], 1932)
Przedstawia klepsydrę stojącą na książkach. U góry napis: Ex Libris, na brzegach książek: Onnt Waaranto. Nazwisko aut. i data ryte pod kompoz.