Sposoby wyszukiwania informacji a efektywność wyszukiwawcza w katalogu OPAC Biblioteki PSW im. Papieża Jana Pawła II w Białej Podlaskiej / Katarzyna Cyran, Sylwia Borkowicz, Cezary Borkowicz. - Cyran, Katarzyna (bibliotekarstwo)
Słowa kluczowe: katalog OPAC, wyszukiwanie informacji, efektywność wyszukiwawcza.