I sekretarz KM PZPR w Sopocie Wysiecki na uroczystości otwarcia wystawy prac dziecięcych z okazji 75-lecia nadania praw miejskich / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1977)
Przedstawia Stanisława Wysieckiego I sekretarza Komitetu Miejskiego PZPR w Sopocie gratulującego dziecku na otwarciu wystawy prac dziecięcych, 1977 r.