Gdańsk Stocznia Gdańska m/s Warta / J. Bułhak i Syn. (J. Bułhak i Syn Fotograficy Warszawa - Żolibórz Krasińskiego 18 m 1, 1949)
Przedstawia m/s Warta zacumowany w doku w Stoczni Gdańskiej, ok. 1949 r.