www.funduszestrukturalne.info system doradczy funduszy strukturalnych - Batko, Dawid; Presspublica (Warszawa : Presspublica, 2005)
Zawiera program pomagający w ubieganiu się o fundusze strukturalne, prezentację systemu offline, bazę teleeadresową instytucji związanych z funduszami strukturalnymi oraz słownik terminów użytych w systemie.
Tyt. z ekranu tytułowego.
Projekt współfinansowany z funduszy UE
Wymagania systemowe : komputer z systemem Microsoft Windows 9x/NT/2000/XP/ 2003, CD-ROM 8x, przeglądarka internetowa obsługująca Java Script.
Keywords: Fundusze strukturalne -- Polska -- 1990- -- poradniki