[Afisz. Incipit] Otwarcie! 15 listopada Restauracja-Kawiarnia Coctail-Bar "Casino" Sopot, ul. Sobieskiego 9/11 ... (Sopot : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o otwarciu lokalu.
Keywords: Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.