Exlibris Pharmacopei Antonii Sitarski / Wiktor Podoski. - Podoski, Wiktor (1901-1970) ([wydawca nieznany], 1925)
Dwaj mężczyźni w togach i biretach, jeden stoi, drugi siedzi przy stole, nad nimi półka ze słojem i butelkami, u dołu napis: Exlibris Pharmacopei Antonii Sitarski.