Teatr Miejski. (1966)
14 fotografii przedstawiających otwarcie nowowybudowanego Teatru Miejskiego w Gdańsku, zdjęcia z uroczystości, odznaczenie budowniczych teatru, wnętrza teatru i zdjęcia ogólne bryły od strony Targu Węglowego i Targu Drzewnego, około 1967 r.