Ex Libris Gdańsk Community Foundation / Schvarzman. - Schvarzman, Mauricio (1947- ). ([wydawca nieznany], 2010)
Przedstawia trzy siedzące osoby podające sobie ręce, napis: Ex Libris Gdańsk Community Foundation. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.