Navarra Evaristo Ex Libris [A. Kmielauskas]. - Kmieliauskas, Antanas (1932- ). (1971)
Przedstawia jakby okładkę książki, pośrodku której w prostokątnej ramce postać w powłóczystej szacie grająca na cytrze, po bokach zdobienia. U dołu w małej prostokątnej ramce napis: Navarra Evaristo Ex Libris. Pod kompoz. ołówkiem sygn. aut.